Hierom ga je naar een reisorganisatie gespecialiseerd in Canada!

Eindelijk! Het is zover, je hebt besloten om naar Canada te gaan voor een onvergetelijke rondreis. Je hebt lang gespaard voor deze verre reis die je misschien maar één keer maakt. Om de meest maximale ervaring uit je rondreis door Canada te halen doe je er verstandig aan om het regelen van je reis in de handen te leggen van een reisbureau Canada. Dit is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het samenstellen van reizen naar Canada. Hieronder vind je waarom je beter naar een reisbureau gespecialiseerd in Canada kunt gaan in plaats van het zelf samenstellen van een rondreis.

Veel voordelen van een Canada specialist
Door je rondreis te laten verzorgen door en Canada specialist kies je voor veel voordelen. Dit zijn de belangrijkste: 

  1. Gespecialiseerd reisadvies. Bij een reisbureau werken reisadviseurs die enorm veel bestemmingskennis hebben van Canada. Vaak zijn deze reisprofessionals tijdens studiereizen of eigen vakanties al eens in Canada geweest waardoor je jou uit eigen ervaring advies kunnen geven. Je krijg waardevolle informatie uit eerste hand! Bovendien zijn deze Canada specialisten enorm gepassioneerd waardoor ze jou zeker zullen inspireren voor de mooiste plekjes.

  2. Tips voor hotels en nog véél meer. Natuurlijk wil je tijdens jouw rondreis gebruik maken van comfortabele en kwalitatieve hotels. Een reisbureau Canada maakt dag in, dag uit reserveringen voor hotels in Canada en weet de mooiste en beste hotels. Naast tips voor hotels kun je ook tips verwachten voor het afleggen van routes, dagplanningen, excursies en vervoer ter plaatse. Met deze tips ben je op alles voorbereid!

  3. Ontzorging. Als je via een reisbureau je rondreis boekt dan hoef je zelf bijna niet te regelen (behalve je koffer inpakken dan). Reserveringen voor hotels, excursies, een huurauto of camper, bijbehorende voorwaarden, verzekeringen en vliegtickets worden allemaal geregeld door de reisadviseur. Hier heb jij dus geen werk aan. Dat scheelt tijd en je weet zeker dat je reserveringen in goede handen zijn bij deze reisprofessional.

  4. Financiële zekerheid. Weleens een vakantie geboekt met een los vliegticket en een apart hotel? Bij dit soort reizen heb je veel financiële risico’s mocht je reis geen doorgang kunnen vinden of een reisaanbieder kan een reisonderdeel niet uitvoeren. Je hebt dan kans op geen geld terug. Als je bij een reisbureau je rondreis naar Canada boekt dan ben je hier wél zeker van, mits deze is aangesloten bij de ANVR en SGR. De ANVR heeft duidelijke voorwaarden in samenspraak met de Consumentenbond opgesteld waardoor je met een vertrouwd gevoel op reis kunt. Het SGR staat garant als een reisorganisatie failliet gaat. Je krijgt dan je betaalde reissom terug of het SGR zorgt ervoor dat je reis naar Canada alsnog kan doorgaan via een andere reisaanbieder. 

Een rondreis Canada boeken
Wil je een rondreis Canada boeken? Zorg dan dus dat je dit altijd doet via een reisbureau die is aangesloten bij de ANVR en SGR, want alleen zo ben je als consument het beste beschermd op financieel gebied. Benut de expertise van een Canada specialist en laat je verrassend met een groepsreis of individuele rondreis op maat! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *