TV-voorzet wand: wat moet je weten?

Wil je een TV-voorzetwand gaan aanschaffen of weet je überhaupt niet wat dit is? Een TV-voorzetwand is een meubel waar je je TV in kan plaatsen. Natuurlijk kan je deze precies in de kleur krijgen die je zelf wenst, en het materiaal kan je ook zelf kiezen. Vaak kan je bij een TV-voorzetwand ook nog een soundbar laten plaatsen. Ook kan er bij veel TV-voorzetwanden een open haard worden verwerkt. Dit geeft natuurlijk een extra luxe uitstraling waar veel mensen naar streven. De voorzetwand TV is dus een echte aanwinst!

Hotelgevoel creëren in jouw woning

Zoals al eerder genoemd in deze blog is een TV-voorzetwand een prael in je woonkamer. Maar, zo’n wand kost natuurlijk ook wat. En voor de lezers die het niet zo breed hebben, kunnen we je alsnog tips geven over hoe je je woonkamer er luxe uit kan laten zien. Misschien verbaast het je; maar je hebt zeker ook budget opties. Accessoires maken je woning tot je eigen plek. Ga dus voor luxe accessoires! En bij dure woonwinkels hoef je niet perse te zijn, maar bij budgetwinkels zoals de action hebben ze ook vaak spullen met een luxe uitstraling. Als je toch wel wat merken in je huis wilt hebben, kan je natuurlijk altijd op marktplaats kijken. Daar bieden mensen spullen aan die nog ‘zo goed als nieuw zijn’. Vaak voor een aangenaam prijsje. En als laatste kun je altijd nog een tutorial opzoeken hoe je zelf de mooiste spullen maakt! Met wat goud spray kun je een heel eind komen. Bedenk wel dat kwaliteit meubels vaak langer meegaan dan de dingen die je zelf maakt. 

Je kunt hierbij denken aan goude aspecten in kussens, beeldjes of een gouden meubel/kast. Ook geen de kleuren blauw, rood en groen heel goed mee. Ook kan je op sites zoals pinterest veel leuke inspiratie opdoen. Je kunt dan zoeken op ‘metropolitan stijl’. De vuistregel is: alles kan, zolang het maar niet te veel wordt. Maar wat is dan te veel? Dat moet je zelf bepalen, want dit verschilt voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *