3 gave wintersport video’s op de piste

snowboarding

Mis jij het wintersportseizoen ook zo erg? Geen zorgen, met deze ontzettend gave wintersportvideo’s kom jij weer helemaal in de stemming om zelf de piste op te gaan. Laat je verrassen door de meest unieke tricks en trucs van de beste snowboarders en freestyle skiërs ter wereld.

Neem bijvoorbeeld het onderstaande filmpje waarin Shaun White en Chloe Kim laten zien hoe zij en trucs oefenen en trainen alvorens ze deze op de piste uitvoeren. Neem een trampoline en een coach die je kan helpen bij de techniek. Zelfs de profs trainen nog dagelijks om de trucs te verfijnen tot een waar kunststuk.

Snowboarden op topniveau

Ga je graag op wintersport en twijfel je nog een beetje aan je kunsten als snowboarder? Met deze how-to video kan je genieten van een online les snowboarden die je mee kunt nemen in je volgende afdaling. Welke techniek moet je gebruiken? Hoe moet je jezelf opvangen? Wat moet je juist NIET doen? Dit soort vragen spelen natuurlijk door je hoofd als je voor de eerste keer op een board gaat staan. Met de onderstaande video kan je jezelf voorbereiden op één van de meest gave wintersporten ter wereld.

Het leren van een aantal trucs begint natuurlijk met voorbereiding. Met de onderstaande video krijg je een aantal tips van Kevin en kan je met je eigen ogen zien hoe je de eerste trucs onder de knie kunt krijgen.

Zelf je eigen actievideo maken

Hoe gaaf is het om jezelf terug te zien op video? Heb jij je trucs laten zien op de piste of wil je de video gebruiken om juist te leren van je fouten? Allerlei redenen om je eigen actievideo te maken op de piste. De beste actiecamera die je daarvoor kunt gebruiken is er eentje van het wereldberoemde merk GoPro. De GoPro actiecamera is middels handige mounts op verschillende manieren aan je lichaam of een uitschuifbare stok te monteren waardoor je ontzettend mooie shots kunt maken.

Ook in de onderstaande video zien we Shaun White weer terug. Hij laat hier zijn beste trucs zien. Wil je zien hoe goed hij is? Kijk dan het onderstaande filmje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *