Wat doe je nu de wintersport niet door kan gaan?

Elk jaar vertrekken velen Nederlanders naar het buitenland voor een welverdiende wintersportvakantie. Waar vorig jaar het wintersportseizoen vroegtijdig werd afgebroken als gevolg van het coronavirus, lijkt het er dit jaar op dat de wintersportvakanties helemaal geen doorgang kunnen vinden. Dat betekent dat mensen die zakelijk leasen dit jaar geen extra kilometers maken in het buitenland en de latten nog even op zolder kunnen blijven. Maar als gevolg daarvan zijn veel mensen teleurgesteld en zoeken alternatieven. Ben jij ook op zoek naar manieren waarop jij toch deze winter het wintersport gevoel in huis kan halen? Lees dan deze blog.

Skihallen en schaatsbanen

Helaas geldt door de nieuwe maatregelen van de overheid dat ook de skihallen in Nederland momenteel zijn gesloten. Voorlopig blijft dit helaas nog het geval. Wil je toch een beetje het winterse gevoel, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij de schaatsbanen bij jou in de buurt. Zo kun je in veel gevallen nog steeds met twee personen terecht om op de buitenbaan te schaatsen. Na afloop kun je thuis zelf een glaasje glühwein of warme chocomel drinken om zo toch lekker op te warmen.

Après-ski aan huis

Waar voor sommigen de wintersportvakantie draait om skiën, genieten anderen eindeloos van de après-ski. Dit kun je thuis natuurlijk ook, zolang je je maar houdt aan de maatregelen van de overheid. Maak er thuis een waar après-ski feest van met je partner of een vriend(in). Foute hitjes aan, mixdrankjes op tafel en foute skipakken aan! Heb je toch behoefte aan een feest met meer mensen? Trommel dan je vrienden op om thuis hetzelfde te doen en maak een live verbinding via schermen. Zo heb je toch het gevoel dat je samen in de après-ski staat!

Focus je op andere zaken

Nu je geen tijd hoeft te besteden aan de voorbereidingen voor de wintersport, kan je je mooi richten op andere zaken. Altijd al eens willen weten of een bedrijfswagen leasen wat voor jou is? Nu kan het. Op zoek naar het perfecte kersthoofdgerecht? Alle tijd om het dit jaar tot in de puntjes te organiseren. Gelukkig lijkt het er op dat dit het laatste jaar is dat we zonder wintersport de winter doorgaan, dus volgend jaar is het tijd voor dubbele pret.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *