Wintersporten met een huurauto

sneeuw in de bomen

Ga je binnenkort op wintersport en is er een reden waarom je niet je eigen auto mee of kan meenemen. Dan is er ook altijd nog de optie op een auto te huren bij een autoverhuur.

skier

Wintersporten met een grote groep

Wil je een busje huren? Het kan zijn dat je met een grote groep op vakantie gaat. Om de gezelligheid in het spel te laten kun je ook met z’n 7-en, 8-en of zelfs 9-en op weggaan. De meeste auto’s zijn ingericht voor 4 á 5 personen en weinig ruimte. Het biedt dan voordeel door de kosten te splitten en een busje te huren.

Een auto met sneeuwkettingen

Wat handig is als je op weg bent naar de sneeuw, is dat je rekening houdt met de weeromstandigheden. Zo zijn de wegen vaak glad en besneeuwd. Een voordeel van een huurauto is dat er weinig kosten worden gemaakt, omdat de investering ook deel is van de verhuurder zelf. Daarnaast is het handig om te kiezen voor een hoge auto zoals een Range Rover.

sneeuw in de bomen

Welke spullen moet je zeker meenemen in de auto?

Om problemen te voorkomen en geen spullen te vergeten, hebben we een paklijst voor je in kaart gebracht. We raden je ook aan om altijd extra plaids mee te nemen, voor het geval je vast komt te zitten in de file. Bovendien is het altijd handig om reisziektabletten, medicijnen, toiletpapier en een verbanddoos mee te nemen in de auto. Probeer natuurlijk ook niet de standaard winterspullen te vergeten zoals onderkleding, nachtkleding, sokken, truien, broeken en schoenen. Mocht het niet zo mooi weer worden is het ook altijd nog een idee om je laptop en/of tablet mee te nemen. Dan kun je altijd nog terug vallen op je grote vriend Netflix. Hieronder staat de paklijst voor je documenten en pasjes nog weergegeven.

Documenten en pasjes

  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Kentekenbewijs van de huurauto
  • Bankpas
  • Contant geld
  • Milieusticker
  • Zorgpas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *